AKTUELNO

Svi se digli na noge!

U ranim jutarnjim satima, u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga", pojavili su se Supermen i Spajdermen. Ova dva lika, odmah su se uputila u market, kako bi, kao pravi "super heroji" zadrugarima na kvarno obezbedili što više hrane.

Foto: TvPink Printscreen

Korpe su bile pune, uključio se alarm, ukućani su se digli na noge, a ispod maski ovih čuvenih likova zapravo su se nalazili Jovana Tomić Matora i Miki Đuričić. Pčelaru ovo nije prvi put da pljačka prodavnicu, može se reći da je već to kod njega postala rutila, ali se zato Matora već prvu noć našla u ovoj situaciji i odmah napravila grešku.

Foto: TvPink Printscreen

Jaoo bože dragi! Pustite ih! Pustite ih! - govorila je Zorica Marković.

Sve ovo nasmejalo je ukučane, koji su odmah otrčali do vrata prodavnice, koja su bila zaključana, a kroz staklo su dobacivali Supermenu i Spajdermenu šta da im uzmu iz radnje. Inače, Miki i Matora su slatko uspeli da nasmeju ostale cimere, jer oni nisu mogli da veruju u kakvim su kostimima zatekli ovo dvoje zadrugara.

Foto: TvPink Printscreen

Obzirom da su ovi "super heroji" opljačkali makret, obezbeđenje "Zadruge" ih je odmah uhvatilo i odvelo u sobu za rehabilitaciju.

POGLEDAJTE JOŠ: NAKON NERVNOG SLOMA ne zna kome može da veruje! DRVO MUDROSTI za nju ima PRAVI PLAN kako da dođe do ISTINE! (VIDEO)

Autor: S.Kuvekalović

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Zorica Marković

'